KLEINE CAMPING

Huurtenten, gite en chalet

Verhuur tenten

Wij hebben vier huurtenten op ons kampeerterrein staan. Zij staan alle op houten terrassen. Alle huurtenten zijn voorzien van bedden, dekbedden en kussens. Ze zijn volledig ingericht met kookvoorzieningen, een koelkast, een eettafel met vier (vijf)stoelen en twee ligstoelen. Er is elektriciteit aanwezig.
Voor alle huuraccommodaties geldt, dat lakens gehuurd kunnen worden en dat u zelf handdoeken mee moet nemen.
Er kan alleen per week gehuurd worden. De week loopt van zaterdag tot zaterdag.

Huurtent "Le Chène”

Le Chêne is een zeer ruime tent voor vier à vijf personen. In de aparte slaapcabine staan een tweepersoonsbed, een stapelbed en nog een extra bed indien gewenst.Huurtent "Le Cerisier"

“Le Cerisier” is een bungalowtent met twee slaapcabines. Hij is geschikt voor maximaal vier personen.
Huurtent "Le Bambou"
"Le Bambou" is een grote bell-tent of ook wel sahara-tent genoemd. Het is een grote sfeervolle tent van vier bij zes meter en in het midden maar liefst drie meter hoog. Hij is geschikt voor vier à vijf personen. De kookhoek is buiten de tent in een apart klein stenen gebouwtje, dat geeft binnen in de tent weer meer ruimte.


Huurtent “La Vigne”

“La Vigne” is een tunneltent voor maximaal vier personen en heeft twee slaapcabines. Deze huurtent heeft dezelfde voorzieningen als de bungalowtenten, maar de binnenleefruimte is kleiner. De prijs is daarom ook lager (zie “Prijzen”)
Camping La Cazette
Lidy Mommers & Carli Bakker
La Cazette
12480 Broquiès
Tel: 00 33 (0)565 99 47 33 
info@lacazette.comOpen 13/6 - 1/9, Gite 14/3 - 1/11