KLEINE CAMPING

Huurtenten, gite en chalet

De camping

Op de terrassen van een voormalige wijngaard hebben wij een zestal kampeerplekken. Iedere kampeerplek ligt op een eigen terras, waardoor er veel privacy is. Door de niveauverschillen heeft iedere plek een vrij uitzicht over de omliggende heuvels en de rivier de Tarn.


De terrassen met de vele natuurstenen muurtjes en kleine paadjes nodigen de grotere kinderen uit tot verkenning en avontuur. Er is een speelterrein met schommels, een glijbaan, een zandbak, een boomhut,een trampoline, een tafelvoetbalspel en een pingpongtafel. Daarnaast hangen er ook hangmatten.


Aan de kinder picknick tafel 


Huurtenten Het sanitairgebouw heeft twee douches, twee toiletten en drie wastafels. Vanzelfsprekend is er warm water. In de gastenruimte is een aanrecht om af te wassen. Hier staat ook de wasmachine en een koelkast. Aan de andere kant van het terrein is nog een aanrecht.

In het nabijgelegen dorpje Broquiès zijn diverse winkels, zoals een bakker, een slager en een kruidenier.

Wij halen 's ochtends het brood voor u in het dorp, zodat u niet meteen vanuit het bed in de auto hoeft te stappen. Ook kunt u één keer per week aanschuiven aan onze “table d’hôte” voor een heerlijk diner met groenten uit eigen tuin en een glas wijn uit de streek of u bestelt een pizza die u bij uw tent kunt verorberen.


Mozaïk rondom de wastafels 


Met de eigen tent

Er is een parkeerplaats aanwezig. Bij enkele kampeerplekken kunt u met de auto komen. Bij de overige plekken niet. Wij helpen u graag met het transport van uw spullen.

U neemt uw eigen tent mee of u huurt een accommodatie. Wij hebben drie bungalowtenten, een tunneltent en een houten chalet te huur. Alle zijn volledig ingericht.

Naar de bakker in Broquiès


Samen in de hangmat


Table d'hôtes


Spelletjes doen op het terras

Camping La Cazette
Lidy Mommers & Carli Bakker
La Cazette
12480 Broquiès
Tel: 00 33 (0)565 99 47 33 
info@lacazette.comOpen 13/6 - 1/9, Gite 14/3 - 1/11