KLEINE CAMPING

Huurtenten en chalets

Gastenboek3
September 15, 2013 - 09:46 PM
Familie van der Moer
 

 
 Heerlijke en rustige week in ruime en nette bungalowtent. Prachtig gelegen, rustig, lekker in de rivier gespeeld, boekje gelezen. Goede pizza's! Echt ff bijgekomen. Jullie hebben echt een top plekje! Groetjes Fam. Van der Moer
Delete entry # 3
4
September 02, 2013 - 05:03 PM
Benno & Afke & Midas & Madelief
 

 
 Lieve Lidy en Carli,

We hebben ontzettend genoten van onze twee weken vakantie op la Cazette! De prachtige ruime, privé plek voor onze tent, de kronkelpaadjes, de bloemen, de trapjes, het speeltuintje, jullie, de nevelen waarin de berg ’s ochtends even gehuld was, het avonturenpaadje naar de rivier, de rivier zelf met ideale combi van stroomversnelling, steentjes, laag water én zwemwater, de andere gezinnen, de heerlijke pizza bij de tent, de gezelligheid, de roofvogels, de ongedwongenheid, de rust, de table d’hotes op woensdag, de wijntjes.. het was voor ons vieren een paradijs om in te vertoeven. Benno die uren kon hardlopen en vol verhalen terugkwam. Midas die uren in de hangmat boekjes lag te lezen. Madelief die uren steentjes verzamelde. Afke die zo ‘meej en dan’ een liedje mee zong. Jullie hebben een paradijsje gecreëerd in een prachtige omgeving, maar vooral met een gastvrij, warm en vrolijk hart! Bedankt voor de mooie zomer, op naar de volgende!

Benno & Afke & Midas & Madelief
Delete entry # 4
5
August 26, 2013 - 03:30 PM
Else, Jan-Willem, Beer en Silvester
edfransen@telfort.nl

 
 Lieve Lidy en Carli,

Nog vol van de vakantie zit ik op mijn werk.
We hebben het zo goed gehad bij jullie!
Beer vond de rivier het mooist, Silvester de krokodillen (niet in de Tarn haha) en Jan-Willem en ik bewaren een medley aan mooie herinneringen: struinen op berg en rommelmarkt, zwemmen, kijken naar en vuur maken aan het water, eten op jullie veranda en het contact, middeleeuwse sferen en Merlot, vers uit het pak. Lavendel, pizza, (biologisch) brood en Hibiscus, allemaal heerlijk. 
Lidy en Carli, bedankt voor jullie fantastische creatie, we voelden ons God in Frankrijk ;-)! 

Tot ziens en alle goeds!
Else, Jan-Willem, Beer en Silvester
Delete entry # 5
6
August 20, 2013 - 07:43 PM
fam.rodenboog
grodenboog@versatel.nl

 
 Als gezin van vijf personen hebben we een ontspannen en warme 2 weken vakantie gevierd op La Cazette. we hebben in 2 verschillende huurtenten gezeten en genoten van de rustige privé plekken. Alles wat we nodig hadden was aanwezig en netjes. Het persoonlijk contact met de eigenaren is fijn, je voelt je echt welkom. De rivier bij de camping is goed geschikt om te zwemmen, spelen en kanoën. Ook erg mooi om de Tarn met het blauwgroene water stroomopwaarts en -afwaarts verder te ontdekken. Er is genoeg te doen en te zien om 2 weken vol te maken en dan hebben natuurlijk nog maar een klein beetje gezien van al dat natuurschoon.
Nu de rust van La Cazette vasthouden tot de volgende zomervakantie...
Delete entry # 6
7
August 04, 2013 - 09:47 PM
Geraldine
 

 
 We hebben op La Cazette deze zomer drie heerlijke weken gehad met ons 5-en. We zaten in huurtent 'Le Chène', comfortabel, schaduwrijk en helemaal vrij. De kinderen (7, 4 en 1)hebben heerlijk gespeeld in de speeltuin en de rivier. De omgeving is prachtig groen en er is genoeg te doen en te zien in de omgeving. Het gezamenlijke diner is ook echt een aanrader. 

Lidy en Carli en bedankt voor de goede zorgen!
Delete entry # 7
8
July 11, 2013 - 10:09 PM
Patries en Jos
patriespost@hotmail.com

 
 Wij hebben samen met onze zoon Pepijn (8jaar) genoten van een fantastisch verblijf op La Cazette! 
We hadden een tent gehuurd; wat een luxe op de plek van bestemming aankomen en alles staat klaar. koelkast, heerlijke bedden; heel fijn.
Met een zeer warm welkom door Carly en Lidy! Camping is klein en daardoor erg knus; de eigenaren, Carly en Lidy zijn erg geinteresseerd en komen iedere dag toch zeker wel even informeren hoe het gaat. Brood wordt er iedere ochtend voor je gehaald! Wat een luxe! een keer in de week kookt Lidy voor de hele camping als je je daarvoor inschijft Gezellig aan een lange tafel super. Ook de rivier de Tarn is een welkome verkoeling en vlak bij.! onze zoon had een echte wildwaterbaan ontdekt. met banden van de stroomversnelling was super fun! We hebben enorm genoten echt een aanrader! 
Prachtig mooie omgeving met veel te doen en nog niet ontdekt door veel toeristen. 

Dank jullie wel Lidy en Carly.

Jos, Patries en Pepijn
Delete entry # 8
9
January 15, 2013 - 11:43 PM
Rein, Carien, Naut en Elke
cariendg@gmail.com

 
 Afgelopen zomer hebben wij 2 weken bij La Cazette gekampeerd. Nu zijn we al op veel campings geweest, maar zo prettig kamperen als bij Lidy en Carli hebben we nog niet vaak mee gemaakt. Tja.., waar lag dat dan aan? Was het de kleinschaligheid, de prachtige grote kampeerplek met veel privacy, de leuke mensen die er kwamen, of misschien de heerlijke rivier met strandje waar je zo naar toe kon lopen? Of waren het toch Lidy en Carli zelf, die super relaxed waren en gewoon enorm leuke mensen zijn? Waarschijnlijk was het de ideale cocktail, onze zoon van 13 en dochter van 9 hadden direct aansluiting en we hebben ons met z’n 4tjes suf genoten! Werkelijk een paradijsje la Cazette! 
Lieve groet, 
Rein, Carien, Naut en Elke
Delete entry # 9
10
October 07, 2012 - 08:39 PM
Fam. Peters
m-peters@online.nl

 
 Hallo Lidy en Carli,

het is al even geleden maar zijn jullie zeker niet vergeten, onze kinderen praten nog steeds over de vakantie op la cazette. We zijn de eerste 2 weken van juli geweest.
Een heerlijk klimaat, we hebben veel kunnen wandelen en kunnen genieten van een prachtige prikkel arme omgeveing.
Wat een rust, maar ook heel veel gastvrijheid.
Voor ons het het zeker niet de laatste keer dat we hier geweest zijn.
De prachtige houten “cabane” die we hebben gehuurd was boven verwachting.
Bedankt en tot ziens.
Marc Monique Minke(12), Nine(10) en Mees(8).
Delete entry # 10
11
September 10, 2012 - 08:50 PM
Eveline Ros
evelineros5@hotmail.com

 
 Carli en Lidy,
Wij hebben genoten op jullie camping.
Het is een kleine camping, maar levendig en gezellig genoeg!!!
Jullie gastvrijheid en aandacht voor alle gasten was gartverwarmend.
Tot gauw
Delete entry # 11
12
August 24, 2012 - 12:41 PM
Luc, Renée, Kees en Willem
luc_govaarts@hotmail.com

 
 Afgelopen augustus hebben wij 2 weken op de camping van Lydi en Carli gecampeerd in een prachtig nieuwe huurtent. Bij aankomst was alles erg schoon en de tenten zijn praktisch ingedeeld.
De eerste 2 overnachtingen vonden plaats in hevig onweer en met hevige regen en de tent bleek gelukkig waterdicht. 
De camping is prachtig gelegen tegen een beboste helling en je krijgt het gevoel dat je in een tuin bent ipv van op een camping. 
De camping is uitstekend ingericht op kinderen. Alles is afgegaasd/afgehekt en er is een heerlijke speelplaats in de schaduw van een aantal eiken. Met de hoge temperaturen die wij hebben gehad, was dat geen overbodige luxe. 
Er loopt een avontuurlijk paadje vanaf de camping naar de rivier waar een soort van privé grasveldje is gelegen aan de rivier. Een heerlijke speel- en zwemplek, ook voor de allerkleinste kinderen, omdat het eerste stukje van de rivier ondiep is.
Omdat de camping een beperkt aantal plaatsen heeft, heb je snel contact met de andere camping gasten en dat leidt niet zelden tot gezellige praatjes bij de afwas, speeltuin of het sanitair.
Sanitair en wasvoorzieningen zijn overigens ook allemaal prima en worden dagelijks goed schoongemaakt.
Niet in de laatste plaats is het met Lydi en Carli (en hun kinderen Emiel en Jules) erg leuk praten en lachen en is hun inzet om het je naar de zin te maken groot. 
Wij hebben ons meer dan uitsekend vermaakt en willen Lydi en Carli bij deze nog een keer hartelijk danken voor hun gastvrijheid!

Luc, Renée, Kees en Willem
Delete entry # 12
13
August 16, 2012 - 10:04 PM
Marcel en Marianne, Vita en Amé
marcelenmarianne@kpnplanet.nl http://www.vakantiewoningzeeland.vpweb.nl

 
 Geweldige 3 weken genoten op La Cazette. Prima ingerichte tent, ruime en rustige plaats, maar toch op korte afstand van speeltuin, sanitair en gemeenschappelijke ruimte. De rivier is heerlijk! Zo ook de ontvangst en de verzorging door Lidy en Carli. De table d'hote supergezellig en leuke contacten opgedaan. Kanotocht door de Gorges du Tarn en leuke plaatsjes aan de rivier bezocht. Prachtig weer, we hebben met alles geboft.
Heel veel succes met jullie heerlijke camping,
Marcel, Marianne, Vita (9) en Amé (7)
Delete entry # 13
14
August 15, 2012 - 10:53 AM
Niels van Koten
niels@vankoten.nl

 
 Wij hebben een fantastische vakantie gehad op la cazette. Zo goed dat wij voor volgend jaar direct weer hebben geboekt.
De cabane was nog beter dan verwacht want is nu voorzien van douche en WC.
De gastvrijheid van Lidy en Carli is hartverwarmend.De gemeenschappelijke maaltijd op woensdag was niet alleen heel gezellig maar ook van de hoogste kwaliteit.
Dit geldt ook voor de te bestellen pizza's.
Ook onze kinderen hebben zich prima vermaakt.

Niels Yvonne Finn en Luna.
Delete entry # 14
15
August 06, 2012 - 03:34 PM
Eric, Marlies en Jente
marliesloos@hotmail.com

 
 Inmiddels weer thuis kijken wij met veel plezier terug op twee heerlijke weken op camping La Cazette. De website beloofd niets teveel; het is er echt zo prachtig en goed verzorgd als het eruit ziet! Lidy en Carli, bedankt voor jullie goede zorgen en gastvrijheid!Wij hebben genoten!
Delete entry # 15
16
July 30, 2012 - 03:20 PM
Sanne en Stefan
sanneronde@gmail.com

 
 Wat een heerlijke camping! Voor ons voor het eerst een mini camping, maar zoveel beter bevallen dan grote campings!! Fijne sfeer, rust, gezelligheid. Kindjes hebben het erg leuk gehad. Het kon voor ons niet beter!! Bedankt Lidy en Carli, 

Groetjes Stefan, Sanne
Tijn, Kiki, Zoë en Morris
Delete entry # 16
17
July 29, 2012 - 11:38 AM
paul maryke giel en meike
paultjepopcorn@gmail.com

 
 weer terug van 2 weken, op jullie mooie ,rustige,sfeervolle ,eigenlijk in onze ogen perfecte camping .
wat hebben we genoten ,mooie omgeving ,bijzondere ontmoetingen ,een mooie kano tocht gemaakt in de gorges .en we zijn ook nog even naar de zee geweest ,wel een eind rijden maar zeker de moeite waard .
gr paul ,maryke,giel,meike .
Delete entry # 17
18
July 25, 2012 - 09:34 PM
Kristian, Olga, Mathijs, Jasper en Thomas Toirkens
 

 
 Heel erg bedankt voor de fijne vakantie. Wij hebben genoten van de mooie tent, de ruime staanplaats, de ontzettend leuke speeltuin, het schone sanitair, de schitterende omgeving en bovenal jullie ongekende gastvrijheid. De kinderen zouden het liefst meteen weer terug willen!
Delete entry # 18
19
July 17, 2012 - 01:02 PM
Annemarie Moerman
wimpy03@hotmail.com

 
 Hallo Lidy en Carli,

Bedankt voor de heerlijke week die wij op jullie mooie plek mochten beleven. Wij hebben echt vakantie gehad en zijn weer helemaal opgeladen door de rust die wij bij jullie mochten ervaren! Rick en Luka zijn nog steeds razend enthousiast en wilde de eerste dagen terug naar "die leuke camping".

Een warme groet,
Wim, Annemarie, Rick en Luka
Delete entry # 19
20
July 17, 2012 - 09:59 AM
Davis Family
 

 
 We have just returned from a glorious week at La Cazette. The campsite was quiet and safe, perfect for our three children. Liddy and Carli are excellent hosts, providing everything we needed to enjoy our stay. We could not have asked for a more beautiful and peaceful place to spend our holidays. Thank you very much - we will always fondly remember our time at La Cazette.
Delete entry # 20
 

Camping La Cazette
Lidy Mommers & Carli Bakker
La Cazette
12480 Broquiès
Tel: 00 33 (0)565 99 47 33
info@lacazette.com

Open 16/6 - 1/9